Hugen kiest voor Duurzaam Veilig

Met de komst van een nieuwe Sales Manager is het tevens tijd voor een nieuwe, frisse ideeën en een moderne aanpak. Per 1 januari 2014 staat Ruud Pastoors aan het roer van het Hugen Products-team Nederland.

“Hugen kiest voor Duurzaam Veilig” is de campagne die gelanceerd wordt samen met de nieuwe functie van Ruud Pastoors. Met de toetreding tot SK FireSafety Group kan Hugen nu een nieuw en duurzaam product leveren waardoor de afnemer een lijst van voordelen tegemoet kan zien.

Met de campagne worden de milieuvriendelijke SK Bioclass schuimblussers geïntroduceerd. Deze blussers mét Milieukeur hebben dankzij de topkwaliteit een levensduur van 20 jaar. Een product van Nederlandse bodem, uit de eigen SK fabriek waardoor ook onderdelen altijd op voorraad zijn. Gegarandeerd leverbaar tot 10 jaar na aanschaf van de blusser. Mede hierdoor zijn de brandblussers niet alleen milieu-, maar ook onderhoudsvriendelijk.

Uw voordeel

Kiest u voor de SK Bioclass blusser, dan kiest u voor onderhoud op de lange termijn. Niet meer onnodig elke 5 jaar een blusser vervangen en afvoeren, maar gedurende 20 jaar met dezelfde kwaliteitsblusser uw veiligheid op orde. Het voordeel in deze nieuwe aanpak van Hugen is gebaseerd op een lange termijn relatie met u. Een investering in de toekomst, die al bij het eerste uitgebreid onderhoud van uw SK Bioclass blusser een besparing oplevert.